【私密處保養】Megeve Beauty & Medical Centre – 8效收陰槍體驗文

生👶🏻後好多順產媽媽可能同我一樣都有尿滲問題😭雖然產後有跟隨健康院只是做復健嘅動作,但係效果都未必係最理想。同我而家生完小朋友一年啦我仍然覺得有少少尿滲問題,例如:咳同但打乞嚏都會發生,所以就要多加留意私密處保養。

但點保養私密處先係最好呢?


要保養私密處,就要搵最專業既專家,我就去左Megeve Beauty & Medical Centre 體驗佢既8效收陰槍,幫私密處進行保養。

Megeve Beauty & Medical Centre 裝潢好簡潔華麗,令我覺得好舒適

沖身地方都好乾淨企理,好正~~

治療師話原來好多女士都會黎進行私密處保養,因為佢地哩個8效收陰槍儀器有FDA認證 100%安全,過程無痛,完全唔需要恢復時間,而療程用既治療頭,全部都係即棄,安全衛生。

8效收陰槍其實適合任何年紀女士進行私密處保養,佢可以幫助修復各樣肌腱組織問題,收緊外陰、收緊內陰、滋潤陰肌、美白外陰、潔淨陰道、防尿滲、防失禁、增生膠原蛋白,係保養私密處最好既療程。

Megeve Beauty & Medical Centre 8效收陰槍既過程好簡單,一開始治療師會先幫你清潔消毒陰部,再剃毛。感覺就好似生仔咁呀!治療師亦會檢查下外陰形態,之後就正式開始進行私密處保養啦!


可能有生仔經驗所以一啲尷尬同緊張嘅感覺都冇,進行私密處保養療程,首先會做內陰,過程暖暖地好似冬天去廁所甘,過程唔會痛。然後治療師會換頭開始做外陰既部分,陰道口同尿道唔同,所以間中會感覺熱熱地。8效收陰槍療程的內外陰部會做足45分鐘,療程中治療師都係好細心同温柔,我完全無覺得唔舒服或者痛感,如果療程中感覺熱治療師亦會比我抖下,然後先繼續療程,令我覺得好放心同埋佢地真係好專業啊,想保養私密處一定要搵佢地。

做完即時已經有效果,妹妹外形會漲卜卜,皮膚表面都會變得平滑。緊緻度亦大大提升,做完一次已經有好明顯既效果,真系女性恩物!所以各位媽媽如果你都有尿滲問題,想幫私密處保養下的話,不妨好似我咁去Megeve Beauty & Medical Centre 做8效收陰槍療程改善一下啦。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s